Gazzal megyek

Rajzoljuk együtt a magyar CNG töltőállomás hálózatot!
 

A járműhasználók között folyamatosan megy a találgatás, hogy vajon hol nyílik legközelebb olyan földgáz töltőállomás, ahol akár személyautójukat is meg tudnák tankolni. Az ilyen CNG kutakat nevezzük egyébiránt közforgalmúknak. Mivel mi kapcsolatban vagyunk a "befektetői" oldallal is, azt is látjuk, náluk sem más a szituáció. Nevezetesen – kis túlzással – azon törik a fejüket, hogy hol lenne érdemes CNG töltőállomást nyitni, hol van erre a legnagyobb kereslet.

Mi most azzal próbálunk meg segíteni a feleknek, hogy olyan adatbázist építünk, amelyből kiderülnek a felhasználási igények, ráadásul településhez kötötten. Az űrlapot regisztrált felhasználóink bejelentkezést követően az alábbi képre kattintva érik el. Minél több adat fut be hozzánk, annál pontosabb segítséget tudunk nyújtani a további kúttelepítési elképzeléseket illetően. 

2014. május 6.

 

Hozzászólások 

 
#5 DmitrichDJ 2019-09-07 17:33
 
 
#4 MatthewFrelo 2019-08-15 01:49
Квалифицированн ые юридичесие услуги – основное направление нашей деятельности.
Юридический центр Зайцев и партнеры – это объединение профессионалов самых разных направлений, у которых единая цель: высший уровень квалификации и большой опыт работы по специальности. Мы гарантируем качественное решение вашей проблемы с подходом, от настоящих профессионалов.

- Споры с гос. органами. Зайцев и партнеры
также
развод супругов через суд взыскание морального вреда причиненного преступлением 689c46e

-solo-
 
 
#3 FIORINO 2015-04-01 18:23
ZALAEGERSZEGEN SEM ÁRTANA A LEGKÖZELEBBI KÚT AUSZTRIA FÜRSTENFELD VAGY GYŐR A VÍZMŰNEK VAN SAJÁT KÚTJA DE ODA NEM ENGEDNEK ADÓ FIZETŐT CSAK A SAJÁT ÉS A VOLÁN JÁRMŰVEIT.
 
 
#2 tommmiboy 2015-02-24 22:50
Dunakeszi vagy Vác. Az északi részt is jó lenne lefedni CNG kúttal.
 
 
#1 Farkas Tibor 2014-09-07 21:00
Kecskemétre kérünk!!!!
CNG autó már megvan!!!
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!