jamborj írta:Nyíregyházán, a Jég utcán(Prímagáz) tankoltam, és a Vasgyár úti Agipon, de most már az Agipon fogok...hála a literenkénti 8 forintos kedvezménynekMindkettővel elégedett vagyok minőségben, és a nyíregyházi árakhoz képest is a jobbak közé tartoznak.
qq írta:Azt a belvárosi kutat nem tudom honnan szedted. A Rákóczi utca végén volt egy kút, de szerintem jó ideje nem árulnka már ott gázt. És amig árultak, addig a legpofátlanul drágább kút volt az egész megyében. Az oilon viszont abbol az árbol adnak mindenkinek 2 ft kedvezményt. Az emlitett pontokat pedig bankkártyás fizetés után nem adják, csak kp után.
admin írta:Pécsett 3-4 Ft-ot csökkent az autógáz ára. (Pécsváradi út, AGIP - 219 Ft.). Itt további 5 Ft kedvezmény jár törzsvásárlóknak.
Igen, bár milyen dátumot megadhatsz.roczei írta:A Spritmonitor.de-n fel lehet vinni adatokat korábbi időszak tekintetében, azaz visszamenőlegesen is?
Nekem xls-ben vannak az adataim, viszont szívesen látnám a honlapon vissza.
roczei írta:qq írta:Azt a belvárosi kutat nem tudom honnan szedted. A Rákóczi utca végén volt egy kút, de szerintem jó ideje nem árulnka már ott gázt. És amig árultak, addig a legpofátlanul drágább kút volt az egész megyében. Az oilon viszont abbol az árbol adnak mindenkinek 2 ft kedvezményt. Az emlitett pontokat pedig bankkártyás fizetés után nem adják, csak kp után.
Így igaz, ahogy írod. A kp-s fizetés után jár csak a pont...
antalnor írta:Pécsett van a Siklósi úti felüljáró alatt egy Eni kút (még nincs teljesen kész), de már lehet tankolni. Pénteken néztem 212,9 Ft az LPG. Még nem tankoltam itt. Valaki tudja, hogy itt elfogadják a Forensis vagy az agip kártyát?
roczei írta:antalnor írta:Pécsett van a Siklósi úti felüljáró alatt egy Eni kút (még nincs teljesen kész), de már lehet tankolni. Pénteken néztem 212,9 Ft az LPG. Még nem tankoltam itt. Valaki tudja, hogy itt elfogadják a Forensis vagy az agip kártyát?
Szia, jó kérdés...
Én még akkoriban jártam oda, mikor egy oszlopon lehetett tankolni a gázt. Akkoriban csak kp-t fogadtak el.
Gondolom az új csicsás kúton minden másként megy majd. Ha arra tévednék, rákérdezek...
Üdv!
rsimon írta:nem ertem a kutak arkepzeset...
Balatonalmadi Agit 238 - na ez draga
Balatonfuzfo MOL 229 - kozepes
Budapest Eger ut Shell 213 - ez olcso
De allitolag a XIVben 200 alatt lehet tankolni.
namarmost: ha a 200al is van haszna, mert van, akkor veheti 180-190ert
De akkor mas kut akar meg 40, tehat osszesen 60 forint, azaz 30% arrest tehet ra??? ennyire nem szabalyzott az uzemanyagar?
Mert akkor baromsag a szerdankenti 3-4 forint teves bejelentese, mindenki ugyis annyiert adja, ahogy akarja
mennyi lehet a gaz nagykerara?
rsimon írta:nem ertem a kutak arkepzeset...
Balatonalmadi Agit 238 - na ez draga
Balatonfuzfo MOL 229 - kozepes
Budapest Eger ut Shell 213 - ez olcso
De allitolag a XIVben 200 alatt lehet tankolni.
namarmost: ha a 200al is van haszna, mert van, akkor veheti 180-190ert
De akkor mas kut akar meg 40, tehat osszesen 60 forint, azaz 30% arrest tehet ra??? ennyire nem szabalyzott az uzemanyagar?
Mert akkor baromsag a szerdankenti 3-4 forint teves bejelentese, mindenki ugyis annyiert adja, ahogy akarja
mennyi lehet a gaz nagykerara?
tothzoli írta:Sziasztok. Bonyhádon a legolcsobb és legrégibb kutat nem ismeritek? A srácé volt az egyik legkorábbi magyarországi
gázkút, a környékben sehol nem volt akoriban gáz. Kb 2000! óta üzemel.
Minden régi gázautós ismeri, Gyár utca.Én csak hozzá járok, olcsó és tisztességes! És ha 10 éve örültem hogy lehet Bhádon gázt kapni, most sem fogom multihoz hordani a nehezen megkeresett pénzemet! Vasárnap nincs nyitva, régen még volt.
Az Oilnál a kiszolgálás botrányos,oda többet nem viszem a pénzem!A kutas megmondta nem a gázos kuncsaft az első, azota
odafigyelek hogy szombaton még a Zsoltinál megtankoljak.
qq írta:Mi mögé van rejtve ez a kut pontosan?Isten bizony egyszer régebben, mikor még shell volt az oil és aranyárban adták, akkor direkt kerestem, meg voltam még 3-4x abban a gyár utcában, de én ott gázkutat nem láttam. Vagy tényleg ilyen vak vagyok?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég