Paszuly írta:Budapest Óbuda környékén valahol házi CNG-s tankolást nem tudtok?
Paszuly írta:Kedves Roczei!
Nem tudok konkrét otthon tankolásról, de szervizbe ahova az autót hordom mondták sok cng-s autó volt már a BP-i kút nyitása előtt is, ezek valahol tankoltak. Napi 40-60km járok a kocsival ez kb. 3-4kg így ha valakinek van szabad kapacitása szívesen beszállnák tankolni ő is jól járna én is.
A net-en több cég is kínál CNG töltőket az otthonitól egészen olyanokig mint ami MOL-nál is működik, ez is egy olyan http://www.cngport.hu/cng-toltoallomasok.html
nyilvános kút 70milka az oldalon tehát 100 embere jutna 700ezer ft. nem rossz ötlet.
Én magam már gondoltam ha lenne 100 milkám befektetném egy kútba és mühelybe, de nincs....
pavlovkutyaja írta:Sziasztok!
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de nekem úgy tűnik, hogy az LPG ára nem csökkent a múlt heti 10 Ft-os benzinár csökkentéssel. Lehetséges ez? vagy csak szimplán késéssel alkalmazkodik a benzin árához? Ha jól tudom akkor az LPG ára a benzinhez van rögzítve. Javítsatok ki, ha tévednék!
üdvözlettel
tusi írta:Sziasztok
A közeli kutas szerint a lpg ára nem követi rögtön a benzin ármozgásait ,hanem valami három havi átlagos benzin ár alapján számítják,de szerintem kamuzott csak,hogy megmagyarázza miért nem csökkentették a gázárat....
roczei írta:Tolna magán: 222!
?!?! írta:roczei írta:Tolna magán: 222!
Nem tudod véletlen, hogy ezek milyen gázt árulnak?
roczei írta:?!?! írta:roczei írta:Tolna magán: 222!
Nem tudod véletlen, hogy ezek milyen gázt árulnak?
Pár hete TOTAL-os szállítmányt láttam, amit éppen fejtettek át...
Én már sokszor tankoltam ott és az ég világon semmi különbséget nem tapasztaltam a többi kúthoz képest!
Paksi kollégám sem panaszkodott...
Üdv!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég