Tamás írta:Hibakódot nem ír az autó? Ilyen hibát általában az EGR szelep szokott csinálni.Sajnálom, hogy ilyen tapasztalatod van az autógázról, ezért harcolok a normális profi műhelyekért!
Hornet írta:Sziasztok!
Hibakódról nem tudok, csak benzines üzemnél jelzet égéskimaradást. A Medic-Car szerelte a rendszert, úgy gondoltam ők profik. Írnál arról az EGR szelepről, nemigazán ismerem.
Hornet írta:Sziasztok!
Köszi az észrevételeket! Mostanában, hogy drasztikusan romlott a benzines indítás sokat járok benzinnel. A hidegindítás katasztrofális, majd egy kicsit kisimul a járás (közel sem tökéletes, egyenletes). Menet közben nem érzékelek különösebb dolgokat a motorból, de a fogyasztás jóval magasabb a normálisnál. Leállás után még meleg motornál is nagyon rossz az indítás, kihagy, zakatol. A befecskendezők kb. 2-3 hete ultrahangos tisztításon estek át, semmi javulás. Egyébként eddig is használtam adalékot, (SPURI) de nem érzékeltem a hasznosságát. Szóval ez a gázautózás nagyon GÁZ! Ha rákölt az ember kb.300.000 Ft-ot elvárhatná, hogy kapjon egy működőképes dolgot és ne keljen bűvészkedni mindenféle nem tudományos trükkökkel! Gondolok itt ara, hogy ennyi meg annyi benzin legyen a tankban, így meg úgy járjak benzinnel, ilyen meg olyan benzint tankoljak, használjak adalékot ne használjak. A mai technikai szinten ennyi pénzért ez katasztrofális! Természetesen a beszerelő cégek, szervizek ilyen apró dolgokról nem ejtenek szót, hogy lesz egy megbízhatatlan, szar rendszered!
A másik dilemmám, mitől, miért változik meg a benzin?! Ez abszurd! Ezekkel a rendszerekkel valami irtózatosan nincs rendben. Milyen dolog az, hogy a gázos elektronika, meg képes változtatni az eredeti vezérlés! Ez nagyon nem egzakt!
És a szervizek, gyártók mossák kezeiket? Nekem még a szerviz hozzáállására nincs tapasztalatom - csak a jövő hétre kaptam időpontot - de nem ámítom magam! Pedig amelyik termék ilyen hibákat tud produkálni az rossz, nem szabad beépíteni, értékesíteni!
roczei írta:A szelepvédő (TUNAP) télen és nyáron is használható?
Esetleg tapasztalat v.kinél?
Köszi!
roczei írta:Sziasztok!
Tudtok esetleg mondni néhány céget, esetleg közig. szervet, ahol gázos flotta, vagy csak néhány gázos autó üzemel?
Pl. rendőrség, vagy kisebb-nagyobb vállalkozás.
Köszi!
szogyics írta:Sziasztok!
Gondoltam a gázüzemre való átállásra,de még tapasztalatlan vagyok ebben a témában,ezért kérnék némi segítséget.A kocsim 2004-es,1.5-ös Nissan Almera.A kérdésem a következő lenne:
milyen típusú rendszert tudnátok ajánlani(én azt hallottam hogy az olaszok a legjobbak)és Debrecenben
hol érdemes beszereltetni?Előre is köszi a segítséget.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég