Frenki9 írta:Már a második autómat szereltettem az M21Kft.-nél Baján jelen esetben egy Nissan Murano 3.5 v6. Tökéletes korrekt munka mindent a megbeszéltek szerint és pontosan időre megcsináltak. A rendszer tökéletes, üzemét észre sem lehet venni.
kiehr írta:Sziasztok!
Én is érdeklődni szeretnek, hatha van valakinek tapasztalata a budapesti Kontor autógázzal kapcsolatban a Hungária mellett. Pozitív, esetleg negatív, vagy hogy mire érdemes odafigyelni.
Előre is köszönöm a választ
Üdv mindenkinek
roczei írta:kiehr írta:Sziasztok!
Én is érdeklődni szeretnek, hatha van valakinek tapasztalata a budapesti Kontor autógázzal kapcsolatban a Hungária mellett. Pozitív, esetleg negatív, vagy hogy mire érdemes odafigyelni.
Előre is köszönöm a választ
Üdv mindenkinek
Szia, a Mondeo fórumon tudsz visszaolvasgatni néhány oldalt:
http://mondeo.hu/index.php?topic=48.550
Azt vettem ki, hogy elégedettek voltak átalakítás után, így bátran ajánlom Őket. Annál is inkább, mert KUPON-kedvezményt is igénybe tudsz venni náluk (kb. 1 tanknyi LPG-re valót meg tudsz spórolni az átalakítás árából).
Üdv!
VVTLI írta:Baromság ez a kuponozás. Simán le lehet alkudni kupon nélkül is egy tanknyi üzemanyagot, vagy akár még a teljes árbol is van lehetőség. Nevetséges. De legalább a illúzió megvan.
Zsolti71 írta:Sziasztok!
A kaposvári 2 gázos szervízről (Tőrő ill. a Horváth) tudtok valamit mondani, van valami tapasztalat a munkájukkal és a hozzáállásukkal kapcsolatban?
nzx007 írta:Sziasztok!
Úgy gondoltam írok pár sort az 1 hete átalakitott autómról és a tapasztalatokról.Nekem is nagyon jó volt ,hogy informálódhattam.
Akkor neki is kezdek lelkesen
Az autóm egy 2005-ös gyártású Opel Astra G 1.6 Twinport,71000 Km-rel.
Én is mint minden "normális" ember több beszerelő cégtől kértem árajánlatot.Nagy szórást nem tapasztaltam,ha valamelyik olcsóbbnak is tűnt biztos nem volt benne minden(töltőcsonk a tanksapkánál.pótkerék tartály stb)
Mivel itt lakom Dunakeszin,így a MEDIC-Car kft-t választottam.
Nagyon korrekt árajánlatot kaptam tőlük mindennel együtt 218.000Ft.Ez 1 LOVATO ESSY FAST szettre
vonatozott.Ajánlották még a felsőkenő beépitését FlaschLube rendszer ami 24.000Ft.
Egy bibi volt,a majd 1 hónapos előjegyzés.El is fogadtam és vártam.Jött is a csoda,ugyanis rámcsörögtek van szabad hely mehetek.Mentem is,reggel 8 órára és délután 5-kor már vissza is kaptam az autómat.
Korrekt ügyintézés,papirok rendben,rövid de lényegre törő használati útmutató+rendszer kapcsolási próba.Felső kenőt nem kértem mert több beszerelő műhelytől visszajött ,hogy nem szükséges.Ezt erősitette meg nagyon kedves barátom aki opel márkaszervizes,tehát ismeri az autót.
A vége 233.000 lett mert én még gyertyákat is cseréltettem ugyanis a gyári volt még benne.Bosch LPG-s gyertyaszettett kaptam,papir szerint.
Az ügyintézés kiváló kedvesek habár pörögnek de nem ráznak le.Ja! KÁRTYÁVAL IS LEHET FIZETNI!!!
Autószerelő multamból adódóan átvizsgáltam a beszerelést.Teljesen rendben van.Nincsenek logó vezetékek minden alkatrész rögzitve szigetelve.Jött az autó próbája.
Először kicsit megilyedtem mert billegett az alapjárat és lyukat hagyott a kocsi a gyorsításnál.
Ezek a tünetek el is múltak 50km megtétele után,talán még a lyuk néha mintha lenne de ez az én heppem már.Nem mentem még sokat (300 km) volt benne város autópálya autóút.Semmi negativum .
A rendszer hamar vált mert ugye benzinről indul és teszi a dolgát.Nem vagyok egy lassu gyerek így a fogyasztás csöppet tán magas 7,5 gázból de benzinből is 6,4 volt.Ezt még lehet lejjebb vinni szerintem.
Pl:autópálya nem 140-150 és a város sem 70-90 között biztos segít.
Egy szónak is száz a vége nekem bejött a dolog.Kényelmes nem büdös még mögöttem sem(gyerek jött mögöttem és ö mondta).
NO ÉS OCCO A NYÁL!!!!
A beszerelési ár kicsit még mindig magas de kb 20000Km és már szeren vagy.
Még 1 infó!
A forgalmit cseréli az önkormi mert már nem irhatja be a megjegyzésbe hanem az üzemanyag rublikánál kell feltüntetni a kettős üzemet.Na ez a lehuzás 6000Ft állambácsié a semmire.
Bárkinek kérdése van szivesen válaszolok amire tudok.
Üdv nektek gázosok !
N.Z.
doby írta:van Kaposváron egy Horváth autógáz nevű akárki.
2x beszéltem vele egyszer a dt autógázról lett volna kérdésem.
a válasz kapásból:
az szar vigyem máshová.
másodszor a lancia kapcsán kaptam egy számot, hát megint ő volt.
azért kíváncsiságból megkérdeztem csak műszakihoz kellett volna egy vizsgálat válaszában nem csalódtam:
96 os autóban nem lehet normális gázszett, ne is vigyem soha nem kap műszakit.
igazi jó üzletember így ismeretlenül is.
pedig egy elégedett ügyfél vihet még öt kuncsaftot, de egy elégedetlen elvihet ötvenet.
Törő autógázt viszont ajánlom.
pavlovkutyaja írta:Kedves Fórumozók!
Tudnátok nekem jó gázos műhelyt ajánlani Szombathely - Körmend - Zalaegerszeg (esetleg Vasvár) környékén? Az oldalon a műhelyek listájában sajnos csak 3 műhely van a környéken, abból kettő Skoda márkaszerviz.
Válaszotokat köszönöm.
üdvözlettel
Josi01 írta:
Milyen kocsit szeretnél átalakíttatni?
Én szombathelyi vagyok, körülnéztem a környéken és végül Pécsen szerelték a gázszettet. (LandiRenzo Omegas)
Én Landi szettet akartam mindenképp, így érdeklődtem Zalaegerszegen, Szombathelyen, Győrben is.
Mindenhol többe került volna. Vagy nem volt sorozatengedély, vagy 2 napra vállalták volna, vagy mindkettő.
Szóba jött még Dunakeszi, de ott meg 1 hónapot kellett volna várni.
Egyébként az átalakított kocsi egy Renault Megane 1.4 16v 2000. évi.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég