Gazzal megyek

Hogy miért váltottam?
 

Néhány válasz a "Miért váltottam?"-ra:

"Mert havonta 3.000 km-t autózom és nem mindegy mekkora az üzemanyagköltségem. 80.000 Ft helyett már csak 55.000 Ft-ot kell üzemanyagra költenem!"

 

"Mert a munkáltatóm nem fizeti a munkábajárásom. Ezzel a megoldással havi egy nagybevásárlás árát megspórolom, ráadásul a környezetszennyezés sem olyan mértékű, mint benzinnel lenne."

 

"Ezt inkább hagyjuk. :-) Mostanában viszont akitől tudom, megkérdezem, miért nem váltasz? Az LPG mellett a CNG is megjelent, ami a mellett, hogy új alternatíva, rendkívül perspektivikus."

 

"Mert tetszik, hogy 8.000-9.000 Ft-ból tele tudom tankolni az autót. Minden tankolás alkalmavál mosolygós arccal fizetek! :-D"

 

"Ismerősi körben használtak LPG-s autót és megtetszett. Nem bántam meg, hogy igent mondtam rá, sőt már azt bánom, hogy miért nem döntöttem sokkal-sokkal korábban az autógáz mellett..."

 

"Hogy miért? Nem is emlékszem már olyan régen használok gázautót. Kézenfekvő volt, nem is hezitáltam. Ma már a 3. LPG-s autót használom és nem is hiszem, hogy lesz más meghajtású autóm. Mondjuk fenem már a fogam egy földgázos (CNG) autóra!"

 

"Az új szekvenciális rendszerekről sok jót hallottam. Megbízhatók, biztonságosak, kényelmesek. Nyilván a költségtakarékosság vezérelt, de a pozitív környezetvédelmi hatás is sokat nyomot latba."

 

"A fiaimmal 3 db egyforma autót néztünk ki, melyek egyaránt földgázosak. A lehetőségeket ki kell használni, senkinek sem kötelező majdnem dupla áron benzint vásárolni."

 

"Cégvezetőként példát szeretnék mutatni. Próbaidőszak zajlik, nem más, mint jómagam tesztelem az LPG-s meghajtást. Amennyiben fél-egy év múltán kedvező tapasztalatokkal összegzem a próbaidőszakot, akkor könnyen előfordulhat, hogy a céges flotta járművei is kapnak egy-egy gázszettet. Figyelemreméltó, hogy autógáz-kutat már nagyon könnyel lehet találni, sűrű a töltőállomás-hálózat."

 

Ön miért váltott?

Share
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!