Gazzal megyek

GÁZAUTÓ HUNGÁRIA Kft.
 

Műhely azonosítója: s058
 

 

GÁZAUTÓ HUNGÁRIA KFT. 7100 Szekszárd, Alkony u. 1.
Hársch Szabolcs, tulajdonos 0620/317-8888
www.gazautohungaria.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Az ország két leg meghatározóbb gázautó szervizének, és alkatrész nagykereskedőjének munkatársaként az elmúlt években alaposan megismertem a forgalomban lévő gázautó berendezéseket, fejlesztéseket, valamint a modern Otto motorok specialitásait. A GÁZAUTÓ HUNGÁRIA Kft. alapításával egy kiemelkedő szaktudású szerviz létrehozása a célom. Gépjárműtechnikai mérnökként biztos kézzel, a speciális igények figyelembe vételével végezzük el a legkisebb munkákat is a hozzánk betérő ügyfeleink gépjárművein. Specialitásunk a „problémás” gépjárművek javítása. A kevesek közé tartozunk, akik vállalni tudják a közvetlen befecskendezé-ses (FSI-TSI) gépjárművek átalakítását. Problémamegoldóként segítségére állunk a többi gázautó szerviznek, tanácsadással, vezetett hibakereséssel, vagy interneten keresztül végzett számítógépes távdiagnosztikával.

Szakszerűtlenül átalakított, problémás gépjárművek specialistája. Benzin-gáz-diesel üzemű gépjárművek diagnosztikája. A gépjármű eredeti és gáz vezérlő központjának programozása forgalmi (városi, városon kívüli és autópálya) körülmények között. Egyedi és sorozat-átalakítási engedélyek készítése és engedélyeztetése a Közlekedési Hatóság felé. Gépjármű átalakítás hitelre. Bankkártyás fizetési lehetőség. Gépjárművek átalakítása minimum 2 év garanciával!
Minden átalakításhoz 1 éves Magyarország területén érvényes mobilitás garanciát adunk.*
Kérésre biztosítjuk az átalakított gépjárművek garanciáját, azaz nem jár garanciavesztéssel a gázüzemre történő átállás.**

*A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
**A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

 

Átalakítási kedvezmény mértéke: 5% Szerviz kedvezmény mértéke: 10%
alt alt

 

Share
 

Hozzászólások 

 
#8 Béla 2014-03-08 16:02
A hozzáállásuk korrekt. Érdemes felkeresni Őket bármilyen hibával. Remélem sokáig a piacon maradnak.
 
 
#7 PanPeter 2013-11-30 15:46
2 éve vettem a használtautóm, már beszerelt LPG rendszerrel, egyből ide vittem átvizsgálásra, azóta mindent (nem csak LPG) itt intézek.
Korrekt szerviz, Szabolcs nem visz bele drága, költséges alkatrész cserékbe, javaslatai, hozzáállása pénztárcakímélő , így tovább Szabi :)
 
 
#6 rfeca 2013-03-07 12:42
BRC rendszerem ellenére nem zavartak el, ajánlották a megfelelő szervizt, ideiglenesen megoldották a problémámat + mást is észrevettek, kijavítottak az autón, 39000 km-t mentem eddig 2001-es Renault Thalia 1.4 RT-vel, gázszűrőcseréve l megúsztam eddig...
Csak ajánlani tudom, érdemes Szekszárdra menni!!
 
 
#5 ?!?! 2012-12-01 18:03
Valóban így van, ez tényleg minden tekintetben (nemcsak lpg szerelés) egy marha jó hely. És úgy hihetetlen olcsó, hogy még számlát is adnak. :)
 
 
#4 Bojtor Zsolt 2012-09-11 10:45
Bátran ajánlom mindenkinek ezt a szervizt!
Nagyon korrekten és becsületesen dolgoznak,és az árakkal sem szálltak el ,nem úgy mint a többi Gázautós szervizek.
Hársch Szabolcs tulajdonosról csak annyit,hogy ő a legjobb ha gázos autóról van szó!
Megéri leautózni Szekszárdra!
:lol:
 
 
#3 kvaza® 2012-08-27 19:38
Az árajánlatuk tett kíváncsivá, korrektebbnek, reálisabbnak tűnt a többi között. Személyes látogatásom alkalmával is hasonló benyomást tett rám a "főnök" (Hársch Szabolcs), és csapata is. Ezt követően döntöttem a gázosítás mellett.
Fiatal, közvetlen, probléma meghallgató/megoldó csapat. Bátran tudom ajánlani őket - nem csak gázzal kapcsolatban!
 
 
#2 Laci 2012-06-05 18:26
Köszönöm a szerviz korrekt és jó munkáját 2000 km túl szépen megy a gépsárkány. Környék belieknek nyugodt szívvel merem ajánlani. Főnök és a csapat hozzá állása csillagos 5.
 
 
#1 ?!?! 2012-01-12 12:18
Plusz pont a szerviznek. Igaz nem csináltak nagy dolgot, csak egy egyszerű szoftveres beállítást, de az nagyon jó lett. Mindezt annak tükrében írom, hogy manapság már kész világcsodájának számít, ha a legegyszerűbb dolgot is sikerül megcsinálni. És az ár is nagyon korrekt volt, legalábbis a két másik helyhez képest, amit megkérdeztem mindenképp.
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!