Gazzal megyek

Gázzal mentünk Siófokra (ClubSEAT évadzáró 2011)
 

Bemutatóra felkészülve. Tessék, lássék!

A gázautót vegyes érzelmekkel fogadták, mert az érdeklődők – akikből nem volt hiány – érzékelhetően két táborra szakadtak. Voltak az előítéletesek, akik meggyőződéssel álltak az ellentáborban. Velük érdekes beszélgetések zajlottak, mert bizonyos tévhiteket kellett feloldani. Pl.: robbanásveszély, nagy nyomású tartály, teljesítménycsökkenés.

Akadt, akit nehéz volt meggyőzni :-)

Aztán a másik tábor az érdeklődő, tájékozódó volt, itt főként a feltett kérdések megválaszolása és az általános jellegű információk átadása adódott feladatként. Volt, aki már előre felkészült a témában és konkrétan az átalakítás mibenléte felől érdeklődött.

Volt, aki már alakíttatott volna

Megemlíttettük honlapunk címét és osztottunk néhány névjegyet az érdeklődők számára. Mi abszolút pozitívan értékeljük a rendezvényen való részvételünket, hiszen sokak itt láttak először autógázzal üzemelő autót, és aki látott is már korábban, most került abszolút képbe a működést illetően.

Majd' mindenkit az érdekelt, mennyit lehet megtakarítani

A gázautózás pozitívumai, melyek közül a költségtakarékosság az egyik legjelentősebb, minden érdeklődő számára meggyőzően hatottak.

A ClubSEAT vezetőségének köszönetünket szeretnénk kifejezni mind a megjelenés biztosítása, mind pedig a színes programok miatt. Jól éreztük magunkat! :-) 

Share