Gazzal megyek

Copyright
 

Azzal, hogy megnyitja a gazzalmegyek.hu weboldalt, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználó:

- A gazzalmegyek.hu weboldalon ("lap") található tartalom Rőczei Norbert (EV) szellemi tulajdona.

- Rőczei Norbert (EV) fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

- Rőczei Norbert (EV) előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit, kizárólag saját felhasználás céljából, merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

- A gazzalmegyek.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá Rőczei Norbert (EV) előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

- A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Rőczei Norbert (EV) követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

- A lapból értesüléseket átvenni csak lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

- A gazzalmegyek.hu domainnév, valamint a Gázzal megyek név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása, a hivatkozás kivételével, kizárólag Rőczei Norbert (EV) előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

- A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

- A gazzalmegyek.hu weboldal pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Share