Gazzal megyek

Gázzal mentünk Siófokra (ClubSEAT évadzáró 2011)
 

A ClubSEAT Magyarország Kft. 2011. 09. 16-18. között tartotta évadzáró rendezvényét Siófokon. Ez volt az első komolyabb esemény, amelyen a Gázzal megyek csapata részt vett. Szombaton, 17-én délelőtt indultunk Pécsről. Tudtuk, hogy nagyszerű időnk lesz, így már csak egy teletank hiányzott.

3500 Ft-ból Pécs-Siófok ada-vissza. Már-már röhejes

7 éve SEAT-osként számtalanszor megfordult a fejemben, hogy részt vegyek egy ClubSEAT rendezvényen, de végül is első talisként érkeztünk barátainkkal Siófokra.

Gyönyörű gépállatok, felpiszkált motorokkal

Bejött, amire számítottunk. Végtelenül barátságos társaságba csöppentünk, ahol csupa jófej emberrel ismerkedhettünk meg. A három napos találkozó középső napját a szervezők csapatjátékokkal igyekezték feldobni, ami sikerült is. A vagányabbnál vagányabb és nagy teljesítményű tuning autók mellett jól elfért a mi kis Cordobánk is, lévén rendelkezett olyan különlegességgel, ami minden más autóból hiányzott. Gondolom kitalálták miről van szó...

Bemutatóra felkészülve. Tessék, lássék!

A gázautót vegyes érzelmekkel fogadták, mert az érdeklődők – akikből nem volt hiány – érzékelhetően két táborra szakadtak. Voltak az előítéletesek, akik meggyőződéssel álltak az ellentáborban. Velük érdekes beszélgetések zajlottak, mert bizonyos tévhiteket kellett feloldani. Pl.: robbanásveszély, nagy nyomású tartály, teljesítménycsökkenés.

Akadt, akit nehéz volt meggyőzni :-)

Aztán a másik tábor az érdeklődő, tájékozódó volt, itt főként a feltett kérdések megválaszolása és az általános jellegű információk átadása adódott feladatként. Volt, aki már előre felkészült a témában és konkrétan az átalakítás mibenléte felől érdeklődött.

Volt, aki már alakíttatott volna

Megemlíttettük honlapunk címét és osztottunk néhány névjegyet az érdeklődők számára. Mi abszolút pozitívan értékeljük a rendezvényen való részvételünket, hiszen sokak itt láttak először autógázzal üzemelő autót, és aki látott is már korábban, most került abszolút képbe a működést illetően.

Majd' mindenkit az érdekelt, mennyit lehet megtakarítani

A gázautózás pozitívumai, melyek közül a költségtakarékosság az egyik legjelentősebb, minden érdeklődő számára meggyőzően hatottak.

A ClubSEAT vezetőségének köszönetünket szeretnénk kifejezni mind a megjelenés biztosítása, mind pedig a színes programok miatt. Jól éreztük magunkat! :-) 

Share