Gazzal megyek

SUZUKI Szigetvár (Jambrik Autószerviz) - Szigetvár
 

Műhely azonosítója: s059
 

 

SUZUKI Szigetvár (Jambrik Autószerviz) 7900 Szigetvár, József Attila utca 66/3.
Jambrik Béla, Ügyvezető 06-73/456-789; 06-73/510-055; 06-73/510-056; 06-20/490-6028
http://www.suzukiszigetvar.hu/ Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

Kereskedésünk 2003-ban alakult már azzal a céllal, hogy mielőbb elérjük a hivatalos márkakereskedői és márkaszerviz pozíciót. Földrajzi elhelyezkedésünkből adódóan alacsony árfekvésű, megbízható márka forgalmazását terveztük.
A komplexum ideális helyen, a forgalmas Pécs-Kaposvári út mellett, az elkerülő út és a belváros közötti ipari területén található, közvetlenül a MOL üzemanyagtöltő állomás szomszédságában .
A kezdetekkor csak használt gépkocsik értékesítésével foglalkoztunk. 2004 december 1-vel hivatalos Suzuki márkakereskedőkké váltunk, megkezdtük az új gépkocsik értékesítést, szervizelését, javítását, s ezzel egy időben vettük fel a Suzuki Szigetvár nevet. Büszkén állítjuk az évek múlásával egyre ismertebbek lettünk és a régió meghatározó, közismert márkakereskedésévé léptünk elő.
Fejlődésünket számokkal is alátámasztjuk, a 2007-es év nettó árbevétele meghaladta az 550 millió forintot.
Az új gépkocsik értékesítésénél minőségi, komplex szolgáltatást igyekszünk biztosítani a kor követelményeinek megfelelő műszaki és szakmai felkészültség mellett. Rendszeresen visszajáró Ügyfeleinknek a lehető legkedvezőbb autóbeszámítást kínáljuk és az igénybe vett javítási vagy egyéb szolgáltatásainkból kedvezményt biztosítunk.
Filozófiánk a folyamatos fejlődés és fejlesztés. 
Piaci pozíciónk megtartása és versenyképességünk növelése érdekében 2008-ban egy nagyszabású szalonbővítést terveztünk, ennek eredményeként a jelenlegi autószalonunkat 300 m2 –rel, a dolgozói létszámot 23 fővel bővítettük. Új Szalonunk elkészült várjuk leendő és meglevő Ügyfeleinket. Az ünnepélyes átadás időpontja 2009.április 4. volt.
A családi vállalkozásunkban, az autóértékesítés terén jelentős szerep jut ifj. Jambrik Bélára, míg az alkatrész kereskedelemi feladatotokat Jambrik Attila látja el.

Jambrik Béla, Ügyvezető

 

 

Átalakítási kedvezmény mértéke: - Szerviz kedvezmény mértéke: -
alt alt

 

Share
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!