Gazzal megyek

H-MAXX KFT. - Hódmezővásárhely
 

Műhely azonosítója: s067
 

   

 

H-MAXX KFT – Autószerviz 6800 Hódmezővásárhely, Kinizsi utca 10.
Bagaméri Attila, ügyvezető Tel.: 62/533-333; fax.: 62/533-332
www.hmaxx.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

A H-MAXX KFT. Autószerviz, Autógázszerviz 2009. május közepe óta áll az Ügyfelek rendelkezésére. A szerviz munkatársai 2003 – 2009. között hivatalos Škoda Márkaszervizként biztosították Hódmezővásárhely és vonzáskörzetében a kiemelkedő szerviz szolgáltatást. A Vállalkozás fő profilja az autógáz beszerelés, benzin-gáz üzemű autók javítása, valamint minden autótípus szervizelése és javítása.

A gázautók szervizelésén kívül szakképzett munkatársakkal vállaljuk benzin és diesel üzemű személygépkocsik, kisteherautók mechanikus javítását, teljes körű elektromos és elektronikus rendszereinek javítását, diagnosztikáját. Motor, sebességváltó, automataváltó, nagyjavítását. Törött, sérült járművek teljes körű biztosítós ügyintézését, karosszéria javítását. Ezen kívül autóflották karbantartását.

Az autószerviz 2010-től elindította Non-Stop autómentő szolgáltatását. Amely biztonságos és kényelmes autómentést nyújt bel- és külföldön egyaránt.

Az autógáz folyamatosan fejlődik a gépjárművekkel együtt, ezt a fejlődést naprakészen követjük a legmodernebb autógáz technikákkal és az autógáz gyártók által szervezett továbbképzéseken való részvétellel.

Napjainkban az autógáz térhódítása növekszik, amely köszönhető a gazdaságos üzemeltetésének, a kifinomult és rendkívül megbízható autógáz rendszereknek, valamint az alacsonyabb környezetszennyező hatásnak.

Megtiszteltetésnek vesszük, ha valaki ránk bízza autóját, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön autója nagy értéket képvisel. Számos ügyfelünk a biztos és elégedett tapasztalatok révén autószervizünket választja. Forduljon hozzánk Ön is bizalommal!

Szívélyes üdvözlettel:
Bagaméri Attila
ügyvezető

 

Referenciák

Jeep Wrangler 4.0 Opel Corsa B 1.4 16V    
       

 

Átalakítási kedvezmény mértéke: 5% Szerviz kedvezmény mértéke: 10%
alt alt

 

Share
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!