Gazzal megyek

Megyer Autócentrum Kft. - Pécs
 

Műhely azonosítója: s088
 

 

Megyer Autócentrum Kft. 7629 Pécs, Schroll József u. 3.
Dér László, vevőszolgálat vezető Telefon: 72/550-503; telefax: 72/550-501
www.megyerautocentrum.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Márkaszervizünk a VW, SKODA, SEAT gyár által előírt legszigorúbb minőségi követelményeknek tesz eleget, a szerviz terén, ahol az ISO 9001:2008 szabvány követelményei szerint dolgozunk. Szervizünkben felkészült, a Volkswagen csoporton belül szerzett több éves javítási és karbantartási ismeretekkel rendelkező szakemberek végzik a gépkocsik időszakos átvizsgálását. Munkatársaink folyamatos szakképzésben részesülő szakemberek, így az általuk végzett időszakos átvizsgálásoknak köszönhetően  előre ütemezhetővé, tervezhetővé válnak a gépjárművével kapcsolatos teendők.

A műhelyünkben található 5 szerelőálláson, vizsgasoron és futómű állító álláson a legmodernebb technika alkalmazásával, teljes körű garanciális és garancián túli javításokat, extra felszerelések és egyéb kiegészítők utólagos beszerelését végezzük.

Márkaszervizünk a régióban egyedüliként rendelkezik a Porsche Hungária szervizpartnereként a DUAL szerviz minősítéssel, ami alkalmassá tesz minket a benzin-cseppfolyós gáz kettős üzemű Škoda gépkocsik garanciális és garanciaidőn túli szervizelésére.
Vállaljuk továbbá a VW, SEAT és SKODA típusokon kívül, más gyártmányú gépjárművek gázüzemre való átalakítását, a gázbiztonsági szemle és műszaki vizsga elvégzését.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság szerződéses partnereként jármű típustól függetlenül végezzük a 3,5 t alatti személy – és kishaszon járművek, valamint benzin-cseppfolyós gázüzemű járművek műszaki vizsgáztatását.

Szervizünkben 2005 óta végezzük a benzin üzemű gépjárművek kettős üzemre (benzin-cseppfolyós gáz) tör-ténő átalakítását. A gépjárművek átalakításokhoz az európai hatóságok tanúsítványaival rendelkező és kiváló minőségű AC STAG és 4GAS II átalakító kitteket alkalmazzuk.

Karosszéria Centrumunkban a biztosító társaságokkal kötött javítópartneri megállapodásoknak köszönhetően a karambolos gépjárművek javítása mellett teljes körű biztosítási ügyintézés és helyszíni kárfelvételre van le-hetőségünk.

Szeretnénk, ha Ön a jövőben még elégedettebb lenne szervizünk szolgáltatásaival, ennek érdekében, mi minden tőlünk elvárhatót megteszünk.

Szervizünk vezetősége ezért minden jobbító szándékú észrevételt szívesen, és köszönettel fogad. Bármilyen felmerülő kérdés, vagy probléma esetén, készséggel állunk rendelkezésére.

 

Szerviz kedvezmény mértéke: 5%
alt

 

Share
 

Hozzászólások 

 
#4 roczei 2014-11-25 09:08
Üdvözlöm, sajnos nem tudok ilyen lehetőségről!
 
 
#3 Nagy Csaba 2014-11-25 09:00
Üdvözlöm!

Ausztriaban élek,évek óta CNG(opel zafira)val járok pécsi származású Vagyok!Évente 2-3 szor járok Pécsett!Tankolá st meg tudom valahogyan oldani?
akár otthon!
Köszönöm gyors válaszát!!
 
 
#2 ?!?! 2012-05-05 17:25
Nem tudtak sárga matricát adni. Nem írták és pecsételték be a kötelező gázos szervizeket a skoda ehhez tartozó füzetébe.
Messze kerülendőek.
- A hozzászólás moderálva! -
 
 
#1 ?!?! 2012-05-05 17:16
Színvonalas kutyaütők. Ők szerelték nekem a duál octáviába a gázt. Légkondival az autó fulladt. Vittem vissza többször. Ahányan voltak annyi felé beszéltek. Megkérdeztem háromszor biztos, hogy van-e rá esély, hogy valaha jó lesz? Ó persze. Így, úgy, hogyne lenne, itt marad egy hétre, visszük mindenhova, megcsináljuk. Mikor a nagy hurcibálásra időpontra odavittem már rá se néztek és közölték, hogy nem tudnak vele mit csinálni. A motor típushibája, mind ilyen. Érdekes ezt korábban miért nem tudták? Ha olyan tudott vásárlásnál miért nem tájékoztatnak? Nem baj, ha nem értenek hozzá, nem érthet mindenki az autókhoz, csak akkor miért nem mondja meg? Ezenkívül nem bírták visszaragasztan i az egy szál zsinóron lógó átváltókapcsoló t, nem akarták megcsinálni az eltörött injektortartó vasat. Garanciában cserés alkatrész, ők hegesztve akarták, de azt is csak 25 ezer km múlva.
- A hozzászólás moderálva! -
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!