Gazzal megyek

Speciális kedvezménnyel juthatnak hozzá a Motul prémium termékeihez
 

Kedves Olvasóink!

Tovább a www.motul.hu oldalra Örömmel közölhetjük, hogy nem kisebb kenőanyaggyártóval, mint a motor- és autósportban méltán hírnevet szerző MOTUL-lal sikerült megállapodást kötnünk (a cég rövid bemutatkozó anyagát itt olvashatják el). 
Megállapodásunk értelmében regisztrált felhasználóink 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a MOTUL webáruházában. A termékek között kifejezetten gázautók számára kifejlesztett motorolajokat is találhatnak. Ezen túlmenően természetesen prémium kategóriájú motorkerékpár és robogó kenőanyagok, ápolási cikkek széles választéka is fellelhető.

Regisztrált felhasználóink egyszerűen érvényesíthetik a 10%-os árkedvezményt: vásárlási szándékukat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre jelezhetik. Kérjük, írják meg a kiválasztott termék(ek) cikkszámát és a megvásárolni kívánt mennyisége(ke)t. Innentől már minden a mi dolgunk, Önöknek nincs más teendőjük, mint kényelmesen hátradőlve várni a postást.

Még egy jó hír a végére: a MOTUL havonta egy 5 literes kiszerelésű MOTUL SPECIFIC CNG/LPG terméket is felajánlott futó nyereményjátékunk fődíjaként. Köszönjük!

MOTUL SPECIFIC CNG/LPG - 5L

Jó vásárlást és további nagyon jó játékot kíván:

a Gázzal megyek csapata

Share