Gazzal megyek

Zöld hullám - MOTUL
 

A MOTUL előnyére szolgál az új Specific CNG/LPG motorolaj

A „zöld” trendhez illeszkedik a MOTUL az új, gázüzemű autók számára kifejlesztett Specific CNG/LPG motorolajjal. Az új üzemanyaggal történő közlekedés növekvő népszerűségét tekintve a világ legrégibb kenőanyag gyártásra specializálódott cége azt igazolja új termékével, hogy érti az idők szavát.

Új és használt autók vásárlói számára mindenkor elsődleges szempont az üzemanyag fogyasztás. Amellett, hogy az üzemanyag árakat tekintve a CNG (sűrített földgáz ) és az LPG (autógáz) lényegesen olcsóbb a benzinnél és a gázolajnál, környezetvédelmi szempontok is a gázüzemű autók mellett szólnak. A járművezetők folyamatosan növekvő, alternatív hajtásokra vonatkozó háttérigényének megfelelve fejlesztette ki a MOTUL teljesen szintetikus mid SAPS motorolaját, a Specific CNG/LPG-t kimondottan gázüzemű autók számára. A korszerű termék jellegzetessége a kiemelkedő kenési tulajdonság, a magas hőstabilitás, továbbá a csökkentett szulfáthamu, foszfor és kéntartalomnak köszönhetően az alacsony hamutartalmú összetétel. A szakemberek meg vannak győződve arról, hogy a MOTUL új Specific CNG/LPG motorolaja egyértelműen találkozik a vásárlói igényekkel. Az autószervizek mostantól a gázüzemű autók használói számára olyan korszerű motorolajat kínálhatnak, amely teljes mértékben az ilyen járművek igényeinek figyelembe vételével került kifejlesztésre.

Kétszámjegyű növekedés

A MOTUL a bonyolult gazdasági viszonyok közepette is kétszámjegyű növekedést ért el az elmúlt években Közép-Kelet Európában. A sikerek titka a termékek magas minősége mellett az egyedi értékesítési módszer. A MOTUL speciális forgalmazási szerkezete biztosít olyan hátteret, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlókat csak felkészült szakemberek lássák el tanácsokkal. Mindamellett a bevált rendszer stabil árakat biztosít, valamint a partnerek számára kiemelkedő nyereséget.

A MOTUL-t független, kenőanyag specialista családi vállalatként a rövid, bürokráciamentes döntéshozatal jellemzi. Termékei között prémium kategóriájú motorkerékpár, robogó és autó kenőanyagok legszélesebb választéka található.

MOTUL – egy pillantás

Az egész világot figyelembe véve a kenőanyag gyártók közül a MOTUL került regisztrálásra először, 1853-ban az Egyesült Államokban. Aligha található olyan kenőanyag márka, amelynek története a belsőégésű motorok fejlődéstörténetéhez szorosabban kapcsolódna, mint a MOTUL. A mai élvonalat jelentő kenőanyagmárka a kiemelkedő kenési tulajdonságokkal rendelkező, speciális know-how-ra épülő, észter bázisú, teljesen szintetikus olajairól ismert. A MOTUL az összes gyártómű valamennyi jóváhagyásával rendelkezik. A vállalat a párizsi mellett Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, és az Egyesült Államokban rendelkezik elosztó központokkal, továbbá világszerte közel 100 további képviselet teszi a MOTUL-t a kenőanyag szegmens globális szereplőjévé. A térség más országaihoz hasonlóan Magyarországon is kizárólag olyan javító szervizeken és szakkereskedéseken keresztül történik a termékek értékesítése, ahol megalapozott szakmai tanácsokat is kapnak az érdeklődők.

Tovább a MOTUL webáruházba

Share