Gazzal megyek

Gázautós találkozó (1 éves a Gázzal megyek portál)
 

 

A programokról bővebben:

1.) LPG fogyasztási verseny:
A nevezők számára egy LPG meghajtású jármű áll majd rendelkezésre, mellyel egy kb. 20-25 km-es távot kell teljesíteniük. Az autóval – a KRESZ szabályait betartva – meghatározott szintidőn belül kell teljesíteni a városi és külterületi használatot is magában rejtő útvonalat. Az nyer, aki a legkevesebb autógázzal képes megtenni a távot. Az első 3 helyezettet díjazzuk!

2.) Gulyásfőzőverseny:
A szervezők mindenképpen főznek, a kérdés már csak az, hogy ki veszi a bátorságot és veszi fel velünk a versenyt, azaz benevez egy jó kis főzőversenyre. A felszerelést és az alapanyagokat a nevezőknek kell hozniuk. Az elkészült ételeket egy 4 tagú zsűri fogja pontozni, majd a fogyasztásra alkalmasnak minősített produktumokat kiporciózzuk és a helyszínen felállított sörasztalokon elfogyaszthatóvá tesszük. Aki(k) a legfinomabbat főzi(k), ajándékokkal jutalmazzuk!

3.) Előadás a motorolajokról, különös tekintettel az LPG/CNG specifikumra (MOTUL):
A MOTUL magyarországi képviseletének szakemberei egy háromnegyed órás tréning keretén belül – többek között – tájékoztatást nyújtanak a gázautóknál használatos motorolajokról (tulajdonságok, követelmények).

4.) Előadás a magyarországi fölgázautózás (CNG) helyzetéről (CNG Port Kft.):
Nem vitás, éledezik a magyarországi CNG ágazat. Hogy jelenleg hol tart a folyamat, megtudhatjuk az előadásból. Természetesen összehasonlítjuk egymással a CNG és LPG közlekedést, illetőleg egy kis kitekintőt is engedünk külföldi példák bemutatásával.

5.) Előadás - hogyan válasszunk helyesen műhelyt és gázrendszert?
Viszonylag nagyszámú LPG átalakítás történik napjainkban. Segítünk az átalakítás előtt állóknak, hogyan tudnak eligazodni a számtalan ajánlat között (árképzés, műhelyek, gázrendszerek). Az előadás azok számára is nyújt érdekességet, akik már gázautóval közlekednek, hiszen könnyen lehet, hogy újabb átalakításon törik fejüket, valamint a meglévő járművük szervizeltetése kapcsán nem egy esetben kerülnek döntési helyzetbe. 

6.) Kvíz, totó:
A FLAGA GÁZ Kft., valamint a Megyer Autócentrum Kft. és a Gázzal megyek portál munkatársai egy sor kérdéssel fogják bombázni a nap során a rendezvényre kilátogatókat. A helyesen válaszolók között természetesen ajándékok találnak gazdára!

Minden kedves érdeklődőt, ismerkedni és beszélgetni vágyót szeretettel várunk!

Mivel ez még csak az első rendezvény, amely a Gázzal megyek szervezése alatt valósul meg, pici segítséget kérünk önöktől:
- a mellett, hogy mi is megteszünk minden tőlünk telhetőt, jól jönne egy kis segítség a rendezvény népszerűsítésében (A4-es szóróanyag kútoszlopra; A6-os szóróanyag pultra, szélvédőre, postaládába);
- szeretnék egy közelítő létszámot, így az alábbi "OTT LESZEK" gomb segítségével regisztrált felhasználóink jelezhetik részvételi szándékukat (ehhez előbb be kell jelentkezni).

Share