Gazzal megyek

LPG egységárak adatbázisa
 

Majd minden gázautósnak megvan a maga jól bejáratott néhány kútja, amelyek többnyire otthonuk, illetve munkahelyük környékén található. De mi történik akkor, amikor példának okáért egy hosszabb családi kirándulás alkalmával elhagyják azt a települést, vagy éppen azt a megyét, ahol otthonosan mozognak és ismerik az LPG egységárakat? Nyilván felkészülnek, megtervezik útvonalukat, egyben remélik, hogy útba esik egy viszonylag jó áron dolgozó töltőállomás is. Ez azonban természetesen nem jelent garanciát arra, hogy így is lesz!

Az elmúlt néhány hónapban több regisztrált tagunk, olvasónk is azon dolgozott, hogy a gázautósoknak könnyen elérhető, aktuális egységárakat tartalmazó adatbázist építsenek. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a szolgáltatók az autógáz egységárát lényegesen ritkábban változtatják, mint például a benzinét. Ettől függetlenül a közelmúltban, a 2013. január 1-ével megemelt jövedéki adó hatására kivétel nélkül minden egyes töltőállomáson áremelés történt. Az az adatbázis, amelyet most az Önök figyelmébe ajánlunk, ugyan nem minden esetben tartalmaz helyes adatokat, de sok esetben még így is pontosabb az évek óta üzemelő legnagyobb hazai nyilvántartásnál. Mivel közös érdek egy minden körülmények között aktuális ártáblázat, arra buzdítjuk Olvasóinkat, jegyezzék meg a tankoláskor látott egységárat és vigyék fel a mindenki számára elérhető, szerkeszthető adatbázisba. A közösség ereje most nagyon jól jöhet, remélhetőleg minden kedves Olvasónk hasznosnak találja a kezdeményezést! Segítségüket köszönjük!

LPG egységárak adatbázisa
Share
 

Hozzászólások 

 
#1 fuvar73 2015-07-26 11:28
Hali !

Nagyon jo dolog ez a kozos LPG lista .En is rendszeresn karban tartom a listat. Ahol tankolok LPG-t felviszem listaba.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/12lZq1DE3oAuL-6FWJt3tN58Ce_uNAQCliawiB4GzhVI/edit?pli=1#gid=281014321 oldalrol letoltottem a xlsx es ods formatumba a listat .
Open office-al(4.1.1) amikor probalom megnyitni a xlsx-et akor betoltes felenel 10 perc utan is a felenel jar a betoltes .
Ods allomanyt siman megnyitja az Open Office .

Vszinu vmi kaki van a palacsintaba .
Waze , IGO fulon
Hiba:508 van. Mi az oka? Meg tudnatok nezni ?

Elore is koszi .
Udv F
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!