Gazzal megyek

Szappanos autógáz - Tass
 

Műhely azonosítója: s048
 

alt alt alt

 

Szappanos autógáz 6098 Tass, Akácfa utca
Kovács Tamás, műhelyvezető 0670/944-7495; 0676/357-607
www.autogazszereles.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Vállalkozásomat 1993-ban indítottam Kunszentmiklóson egy kis családi műhelyben, 1 fő autószerelővel. Kezdetben csak gázautókkal foglalkoztunk. A vállalkozás hamar fejlődésnek indult és kinőtte a családi műhelyt. 1994 elején kezdtem el építeni az új telephelyet Tasson az 51. számú főút mellett. Még ez évben megépült az autógáz töltőállomás, majd 1995-ben megkezdte működését az új 2 beállásos műhely is. A létszámot ekkor 3 főre növeltük. Az azóta eltelt időben több mint 2.500 gépjárművet alakítottunk át kettős üzemre. Több száz alkalommal képviseltük ügyfeleinket a Bács-Kiskun megyei Közlekedési Felügyeleténél. A megnövekedett igények miatt dolgozói létszámot 6 főre növeltük. Az alkalmazottak között van autószerelő, gázautó-szerelő, autó villamossági szerelő és esztergályos is. 1997 óta a gépjárművek időszakos környezetvédelmi felülvizsgálatát is végezzük benzines és benzin-cseppfolyógáz üzemű autóknál egyaránt. Az alkatrészellátást részben saját raktárkészletből biztosítjuk, részben az ország egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkező UNIX és STARTAUTO cégekkel on-line összeköttetéssel rendeljük, így az anyagok túlnyomó része 4-6 órán belül kiszállításra kerül. Számítógépes rendszerünk lehetővé teszi, hogy a járművek beállítását korszerű gépekkel végezzük, ugyanakkor a gázüzemű gépjárművek mobil számítógépes rendszerrel akár helyszíni kiszállással is javíthatjuk. Vállaljuk mindenféle keleti és nyugati gépjármű garanciaidőn túli javítását, műszaki vizsgáztatását a gépjárművek benzin és cseppfolyósgáz kettősüzemre átalakításautát már 5-8 órán belül. Tapasztalt Szakembereink minőségi szolgáltatásokat nyújtva várják leendő és már meglévő ügyfeleinket!

 

Átalakítási kedvezmény mértéke: 5% Szerviz kedvezmény mértéke: 5%
alt alt

 

Share
 

Hozzászólások 

 
#2 LADISZLAO MOERG 2014-12-29 17:48
Ez a szappanos banda egy nullát nem érő becstelen plattz.Soha semmit nem tudnak tökéletesen elvégezni! Ki volt az aki ezeknek engedéjt adott? Azonnal el kell venni a szappanos plattztól az összes engedélyt,mivel mocsok dolgokat művelnek!! MOERG !!
 
 
#1 nagy zsolt 2014-01-05 19:45
az én véleményem elég trehány a munka amit végeznek sajnos az én véleményaem ez. Aszt is meg irom hogy miért .Kb 2 eve szereltékbe a zavoli rendszerü gáz üzemelö rendszert. ez maga a berakot szet csinálja a dolgát. de magam a munka amit ezel elvégesztek sajnops trehányságbol kifolyolag szart sem ér mert ael kapkodják .PL alvágják a viz csövet ami be megy a fütés radiátorba es nem tetek vissza aba konzolba ami ezeket a csöveket tartja amotr oldalán sajnos ki dörzsölte sajnos az öszes viz kifojt azontul nemtudom mijen szerpe van a kábel kötegnek ami a levegöszürö mögtvan de lecegöszrö haza abol is négy vezetéket eldörzsölt tehát elktomosanis meg mehanikusan is szer melt végeznek 2002000 ft ert sokboszuság ez nekem elégsokat meg ál azauto mégez melet
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!