Gazzal megyek

Óbudai Autójavító Kft. - Bp., III. ker
 

Műhely azonosítója: s041
 

  alt  

 

Óbudai Autójavító Kft. 1033 Budapest, Mozaik u. 1-3.
  061/250-0222
www.obudai-autojavito.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Társaságunk Magyarországon a legrégebbi Volkswagen és AUDI márkakereskedés.

Cégünk története 1972-re nyúlik vissza, amikor az akkori magyarországi importőr és a VOLKSWAGEN AG. együttműködése kapcsán megépült az ország első Volkswagen márkaszervize. Az egyedülálló eseményről a német sajtó is beszámolt.

Az 1989-es év a privatizációé volt. Ettől az időponttól a cég folyamatos fejlődése a mai napig is töretlen lendülettel zajlik. A műhelyek folyamatos fejlesztése, a többmárkás autószalon megépítése jelzi a tulajdonosok hitét szakmájukban.

A szolgáltatásaink minőségének folyamatos ellőnőrzésére és továbbfejlesztésére, társaságunk ISO 9001: 2000 szerinti minőségirányítási rendszert üzemeltet.

Márkakereskedésünk 2009-ben hatalmas vállalkozásba kezd és megépíti Magyarországon az első Audi Terminált. A beruházás elvégzését követően cégünk az egyik legmodernebb autószalonja és szervizközpontja lesz a neves német autógyártónak.

Gázüzem beszerelése
Vállaljuk benzinüzemű gépkocsik átalakítását benzin-gáz kettős üzemre. Ezzel havonta jelentős üzemanyag megtakarítás érhető el. Érdeklődjön munkafelvevőnknél!

 

Átalakítási kedvezmény mértéke: - Szerviz kedvezmény mértéke: -
alt alt

 

Share
 

Hozzászólások 

 
#1 ?!?! 2012-01-12 12:31
Na aki jót akar magának ezeket jó messzire elkerüli. Tök véletlenül, nem gázos témában estem be ezekhez, mert az assistant szolgáltatás ide vitte be a defektes autót. Link, trehány, trükközős, szarok mindenbe, de ugyanakkor elképesztő mértékű pofátlansággal tartom a markom banda. No de ha csak a képre nézünk, már meg sem lepődünk ezen... :)
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!