Gazzal megyek

Medic-Car Kft.- Dunakeszi
 

Műhely azonosítója: s038
 

alt alt alt

 

Medic-Car Kft. 2120 Dunakeszi, Berek u. 17.
Tóth Tibor, ügyvezető igazgató 0627/540-040
www.medic-car.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Medic-Car Mérnöki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1997-ben alakult.

Megalakulásunkkor kizárólag gázautó alkatrész nagykereskedelemmel foglalkoztunk, pár év múlva saját gázautó szervizünkben végeztük az átalakításokat. Az olaszországi folyamatos szakmai továbbképzéseknek, valamint a hazai tapasztalatszerzésnek köszönhetően, mára a hazai gázautózás központi, meghatározó vállalkozása lettünk. Cégünk jelenleg is a LOVATO és LANDIRENZO cég hivatalos magyarországi forgalmazója.

2002 márciusában bevezettük az ISO 9001:2000 minõségbiztosítási rendszert, melyet a mai napig folyamatosan működtetünk.

2006 évben a cégünk új, a mai korszerű autószerviz elvárásoknak megfelelő telephelyre költözött, ahol a gázautó szerelésben elért sikereken felbátorodva, 2007 tavaszán Bosch Car szervizt nyitottunk. A Bosch Car Service feltételeinek megfelelve mind szakmai színvonalban, mind felszereltségben képessé váltunk a gázüzemű gépkocsikon komplett autószerelési feladatokat ellátni, így ügyfeleink egy helyen el tudják végeztetni a gáz és benzines rendszert érintő javítási feladatokat. Örömmel tapasztaljuk, hogy 1 év elteltével a Bosch Car Service ügyfeleink zöme benzines vagy Diesel gépkocsiján végeztetett javítási munkákat nálunk.

2007 decemberétől megszereztük a műszaki vizsgáztatási jogosultságot. A műszaki vizsgáztatással teljeskörű szolgáltatással állunk rendelkezésére mind a hagyományos és mind a gázüzemű autóval rendelkező ügyfeleink rendelkezésére.

Az országban egyedülállóként, bármilyen típusú gázüzemre átalakított gépkocsit helyben levizsgáztatunk, így ügyfeleink válláról minden hatósági ügyintézési feladatot átvállalunk.

Tevékenységeink közé tartozik különféle, főleg gázautó szereléssel kapcsolatos oktatási feladatok, tanfolyamok szervezése, valamint a műszaki tanácsadói szolgálat mûködtetése partnereink számára.

 

Átalakítási kedvezmény mértéke: - Szerviz kedvezmény mértéke: -
alt alt

 

Share
 

Hozzászólások 

 
#2 LKosa 2016-05-05 14:11
Dunakeszi Medic-Car szervizben szereltettem be a Landirenzo LPG rendszert Nissanomba. Minden az előre egyeztetettek szerint rendben szakszerűen történt, azóta a hatósági vizsga is megtörtént. A műhely szép, tiszta, beszerelés közben is megtekinthettem , a váróhelyiség kultúrált, viz, kávé, tv, kényelmes fotelek. A személyzet nagyon kedves, minden felvilágositást megadtak. Az auto nagyon szépen megy, észre sem venni a benzinről-LPG-re váltást és a menet közben sincs szinte semmi különbség. Már 2. kocsimban van ilyen Landi rendszer, a korábbival több mint 100 e km-t mentem, nagyon megbizható, a szűrőcseréken kivül 1*volt nyomásérzékelő csere, ezt leszámitva tökéletes, ezért ragaszkodtam a Landihoz, meg azért mert a többit nem ismerem. Bátran ajánlom mindenkinek a szervizt és a gázüzemet is, megkeresésemre azonnal jelentkeztek, hamar beszerelték 1 műszak alatt, sokkal olcsóbb a gázüzem kb 8 Ft marad lehet számolni km-ként.Persze a felsőkenővel és kiméletes hajtással az autó meghálálja.
 
 
#1 Sandor Balla 2014-03-14 14:09
Zia Tibor
feltudnal hivni
0031229278883
Autotronic autogas specialis holladia
barati udv
Sandor
www.autogas-inbouw.nl
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!