Gazzal megyek

gazautoszereles.hu - Bp., XVI. ker
 

Műhely azonosítója: s023
 

alt alt alt

 

gazautoszereles.hu 1161 Budapest, Szent István u. 27.
  0630/832-5314
www.gazautoszereles.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Autószerelő műhelyünk immáron több, mint 10 éves múltra tekint vissza. Mindeddig elsősorban általános személygépjármű, illetőleg kistehergépjármű szervizeléssel foglalkoztunk. Ebbe a körbe beletartozik a gépjármű-diagnosztika – természetesen a legmodernebb szoftveres computer technológiával –, az időszakos szervizek éppúgy, mint az eseti nagyobb javítások. Vállaltunk és vállalunk karosszériamunkákat csakúgy, mint fényezést, illetőleg klímagáz töltést. Magától értetődik, hogy az elektronikával kapcsolatos problémákat is igyekszünk legjobb tudásunk szerint megoldani.

Egy szerencsés találkozásnak köszönhetően kerültünk kapcsolatba a Tasson található Szappanos Autógáz szerelő műhellyel. (A Szappanos Autógáz szerelő műhely 1993 óta foglalkozik gépjárművek átalakításával.) A közösen végzett munkák eredményeként az autogázsszerelés.hu budapesti telephelyeként kezdtük meg munkálkodásunkat a gázautó szerelés és átalakítás terén. Természetesen sem a beszerelt anyagok, sem az elvégzett munka minősége nem különbözik a tassi központban elvégzett munkához képest.

Több, mint 10 év tapasztalatával és megbízható minőséggel várjuk kedves leendő és meglévő Ügyfeleinket Budapesten!

 

Átalakítási kedvezmény mértéke: - Szerviz kedvezmény mértéke: -
alt alt

 

Share
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!