Gazzal megyek

AUTO DW Szerviz - Bp., XVI. ker
 

Műhely azonosítója: s002
 

alt alt alt

 

AUTO DW Szerviz 1163 Budapes, Veres Péter út 9.
  061/403-5758, 061/402-4022
www.autodw.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

AUTOMEISTER = professzionális, márkafüggetlen szerviz, ahol a minőség és a vevő az első helyen áll, versenyképes árak mellett!

Az AUTOMEISTER hálózat már 30 éve működik sikeresen Európában. A hálózat Németországból indult, a koncepció alapjai gyakorlatilag a 80-as évekig nyúlnak vissza. Napjainkban az AUTOMEISTER öt európai országban van jelen (Németország, Ausztria, Szlovénia, Magyarország, Románia) és több, mint 150 Partner képviseli minőségi szolgáltatásait.

Az AUTOMEISTER műhelyek műszakilag maximálisan fel vannak szerelve, rendelkeznek a megfelelő szaktudással, és minőségi alkatrészeket építenek be – ezzel új alternatívát nyújtanak a márkaszervizekhez képest!

Szakképzett szolgáltatásokat minden típusú gépkocsihoz, a gyártók követelményeinek megfelelő felülvizsgálatot, és egy korrekt árakon történő azonnali kiszolgálást – az AUTOMEISTER-nél mindezt egy helyen megtalálja.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne gázbeszereléssel kapcsolatban, kérem keressen minket azonnal, kollégáink állnak rendelkezésére!

 

Átalakítási kedvezmény mértéke: - Szerviz kedvezmény mértéke: -
alt alt

 

Share
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!