Gazzal megyek

Horváth Autógáz Kft. - Kaposvár
 

Műhely azonosítója: s027
 

alt alt alt

 

Horváth Autógáz Kft. 7400 Kaposvár, Könyves Kálmán u 38.
Horváth István, műhelyvezető 0682/317-809
www.nyirot.freeweb.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Vállalkozásunk 1991-ben kezdetben autófényezéssel és karosszéria munkák vállalásával indult. 2 évvel késõbb a gázautózás üzletággal bõvült termékkörünk. 1999-ben nyílt meg Pb-gáz töltõállomásunk mely Kaposvár és a régió történetében is egyedi vállalkozás volt. 2003-tól már a népszerű  LPG üzemanyag mellett Benzin és Gázolaj  forgalmazásával is állunk a lakosság rendelkezésére.        
Műhelyünk a folyamatos igények kielégítésére általános autószerelés, futómű állítás, műszaki vizsgára való felkészítés  tette teljessé. 2007-ben indult a Keeway robogók és kiegészítõk forgalmazása, mely olcsó áraival kis fogyasztásával jó esélyekkel tört be a hazai és az európai piacra. Termékpalettánkon még megtalálható a gépjárművek fóliázása. Hozzájárulnak a gépjárművek eleganciájához és nagyszerű megjelenést biztosítanak. A fény és a hõmérséklet szabályozásával a vezetési komfortot növelik. A fóliák a Közlekedési Fõfelügyelet engedélyével rendelkeznek és H jelű pótalkatrészként, műbizonylattal rendelkeznek.

 

Átalakítási kedvezmény mértéke: - Szerviz kedvezmény mértéke: -
alt alt

 

Share
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!