Gazzal megyek

Végh Autóház Kft. - Szombathely
 

Műhely azonosítója: s051
 

  alt  

 

Végh Autóház Kft. 9700 Szombathely, Csaba u. 10.
Kálmán Csaba, szervizvezető 0694/513-370, 0694/513-383
www.veghauto.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Cégünk fő profilja 1993-től a Skoda gépjárművek értékesítése és szervizelése. A hosszú évek tapasztalata a garancia szolgáltatásaink magas szintű minőségére. Napjainkban a gazdaság minden területén, így az autógyártásban is óriási a verseny. A különböző autómárkák időt és pénzt nem kímélve próbálják egymást megelőzni. Erre a kihívásra a Skoda megtalálta a leghatékonyabb megoldást: Ő maga lett a kihívás a többi autómárka számára.

Új szalon és szervíz
Az 1999 évben megvalósult új beruházás eredményeként az egységes Skoda arculatba öltöztetett 420 m2 alapterületű bemutatótermünk méltó környezetet teremtett gépjárműveink színvonalas kiállítására.

Az 1200 m2 nagyságú területen elhelyezkedő teljeskörű szakszervizünk autószerelői-, gépjárművillamossági-, karosszérialakatos és fényező-, kézi mosó-, valamint környezetvédelmi- és műszaki vizsgáztatói részlegeiben dolgozó munkatársaink folyamatos szakmai képzések során elsajátított tudásukkal járulnak hozzá munkánk megbízhatóságához.

Elismerés
Márkakereskedésünk 2002-ben elnyerte a Skoda gyár "Az év márkakereskedője" címét.

Gázüzem beszerelése
Új szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ezentúl vállaljuk minden tipusú benzinüzemű gépkocsi átalakítását benzin-gáz kettős üzemre. Ezzel havonta akár 15.000 Ft üzemanyag megtakarítás is elérhető. Érdeklődjön munkafelvevőnknél!

 

Átalakítási kedvezmény mértéke: - Szerviz kedvezmény mértéke: -
alt alt

 

Share
 

A hozzászólás Ön számára nem engedélyezett!