Gazzal megyek

Tízezreket spórolhat, ha most alakíttatja át járművét!
 

Bizonyára minden kedves Olvasónk emlékszik még, hogy idén tavasszal 450 Ft-ért tankolhattuk a 95-ös benzin literjét. Pár hónap alatt aztán kb. 400 Ft-ra mérséklődött az egységár, de mostanság újra felfelé kúszik... Az LPG üzemanyag ára kisebb-nagyobb fáziskéséssel ugyan, de követi a benzinár ingadozását, természetesen 40-45%-os árelőnnyel. A benzinár tavaszi történelmi csúcsa viszonylag nagy rohamokat indukált a gázautó átalakítások tekintetében. A műhelyek zöme hetekre, hónapokra betáblázta magát munkával. A benzinár csökkenésének, a nyári szabadságolások és nyaralások, valamint a július 10-i LPG jövedéki adó emelésére vonatkozó törvényjavaslat bejelentés hatására az átalakítási kedv a műhelyek forgalmával együtt felére, harmadára esett vissza. A gázautó átalakítások ritmusa mindig is hektikus volt, de most félő, hogy elmarad az őszre várt fellendülés.

Előző cikkünkben (Mi lesz veled LPG?) részletes számításokkal támasztottuk alá, hogy igen nagy valószínűséggel a jövőben is meg fogja érni autógázos járművekkel közlekedni. Amennyiben a kormány megszavazza a törvényjavaslatban jelzett mértékű kétlépcsős jövedéki adó emelést, még akkor is komoly megtakarítással számolhat az átalakítást választó – vagy éppen már LPG-t használó – jármű tulajdonosa.

De minek is várnának addig, amíg esetlegesen megemelkedik az autógáz ára? Mint említettük, az átalakító műhelyek jelenleg rendelkeznek felesleges kapacitással és a keresletcsökkenés hatására nyomottabbak az árak, mint néhány hónapja. Ráadásul most a weboldalunkon elérhető KUPON programban résztvevő műhelyekhez mindössze 100 Ft-ért vásárolhatnak átalakítási KUPONT, melyekkel további sok ezer Ft-ot takaríthatnak meg.

A jövedéki adó előirányzott emelése kapcsán kialakult bizonytanságok ellenére mi azt javasoljuk, hogy alakíttassanak minél előbb, mert így hamarabb indul és biztosabb a befektetés megtérülése!

Share
 
Speciális kedvezménnyel juthatnak hozzá a Motul prémium termékeihez
 

Kedves Olvasóink!

Tovább a www.motul.hu oldalra Örömmel közölhetjük, hogy nem kisebb kenőanyaggyártóval, mint a motor- és autósportban méltán hírnevet szerző MOTUL-lal sikerült megállapodást kötnünk (a cég rövid bemutatkozó anyagát itt olvashatják el). 
Megállapodásunk értelmében regisztrált felhasználóink 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a MOTUL webáruházában. A termékek között kifejezetten gázautók számára kifejlesztett motorolajokat is találhatnak. Ezen túlmenően természetesen prémium kategóriájú motorkerékpár és robogó kenőanyagok, ápolási cikkek széles választéka is fellelhető.

Regisztrált felhasználóink egyszerűen érvényesíthetik a 10%-os árkedvezményt: vásárlási szándékukat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre jelezhetik. Kérjük, írják meg a kiválasztott termék(ek) cikkszámát és a megvásárolni kívánt mennyisége(ke)t. Innentől már minden a mi dolgunk, Önöknek nincs más teendőjük, mint kényelmesen hátradőlve várni a postást.

Még egy jó hír a végére: a MOTUL havonta egy 5 literes kiszerelésű MOTUL SPECIFIC CNG/LPG terméket is felajánlott futó nyereményjátékunk fődíjaként. Köszönjük!

MOTUL SPECIFIC CNG/LPG - 5L

Jó vásárlást és további nagyon jó játékot kíván:

a Gázzal megyek csapata

Share
 
KUPON akció az év végéig!
 

Előző KUPON akciónk sikerén felbuzdulva ismételten KUPON akciót hirdetünk, mely az év végéig tart.
A KUPON programban résztvevő műhelyek köre folyamatosan bővül. A műhelyek által kínált, az átalakítási árra vonatkozó 3-5%-os kedvezmény kihasználása, esetenként már 10.000 Ft körüli megtakarítást jelent! Ráadásul év végéig, minden 5. KUPON mellé egy logózott Gázzal megyek pólót adunk ajándékba.

A KUPON programban résztvevő műhelyek és kedvezményeik:

  Észak-Magyarország     Közép-Magyarország
5% 5R Autógáz Center - Gyöngyös   3% Eco-Jet Kft. - Bp., XVI. ker
5% Birincsik Autószerviz - Eger   3% Flopex Autójavító - Bp., XVII. ker
      5% Gázautó Centrum Kft.- Bp., XXIII. ker
  Közép-Dunántúl   5-10% Kontor Gázautó Kft. - Bp., XIII. ker
3-5% TESSO Bt. - Székesfehérvár   5-10% LPG Doktor - Szigetszentmiklós - ÚJ
         
  Dél-Dunántúl     Dél-Alföld
5-10% GÁZAUTÓ HUNGÁRIA Kft. - Szekszárd   5% Bácsgépker Autógáz - Jánoshalma
5% Kosaras Autógáz Szerviz Kft. - Tolna   5-10% H-MAXX Kft. - Hódmezővásárhely
5% Megyer Autócentrum Kft. - Pécs   3% Molnár autógáz - Páhi
5% Törő Gázautó szerviz - Kaposvár   5% Szappanos autógáz - Tass

 

Természetesen jó szívvel ajánljuk az adatbázisunkban megtalálható további műhelyeket is.
Köszönettel: a Gázzal megyek csapata

Update (2012.07.20.): az akciót egy másik váltja fel, így e tárgyi akciót felfüggesztjük!

Share
 
Gázzal megyek kollekció
 

Kedves Tagjaink!

Nem titok, a gazzalmegyek.hu weboldal folyamatosan támogató partnereket keres. Egyelőre nem jártunk túl nagy szerencsével, portálunk kizárólag a KUPON programból könyvelhet el rendszeres bevételt. Sajnos ez az összeg semmire sem elegendő, így az oldal fenntarthatósága érdekében most néhány logózott termék értékesítésével próbálunk meg további bevételekre szert tenni. Őszinteségünket és nehéz helyzetünket remélhetőleg értékelik majd. A termékekhez minden esetben három árat határoztunk meg, melyek közül már a legalacsonyabbal is elvihetők. A magasabb árakkal lehetőséget szerettünk volna biztosítani azok számára, akik nagyobb mértékben tudnak segítséget nyújtani nekünk. A vásárlásokért cserében Tagjainkat felvisszük a partnerfalunkra

 

Galléros logózott póló
(Gildan, fehér, S-XXL, termékazonosító: gall)

3.500.- Ft + postaköltség* 4.000.- Ft + postaköltség* 4.500.- Ft + postaköltség*

 

Környakas logózott póló
(Fruit of the loom, fehér, S-XXL, termékazonosító: kor)

2.500.- Ft + postaköltség* 2.750.- Ft + postaköltség* 3.000.- Ft + postköltség*

 

Gázzal megyek hátsó szélvédőmatrica
(belülről ragasztható, 56 x 3 cm, termékazonosító: matr)

1.000.- Ft + postaköltség* 1.500.- Ft + postaköltség* 2.000.- Ft + postaköltség*

 

*postaköltség sima elsőbbségi ajánlott elsőbbségi + ajánlott
galléros p. 490.- Ft 590.- Ft 790.- Ft 890.- Ft
környakas p. 270.- Ft 350.- Ft 560.- Ft 640.- Ft
matrica 170.- Ft 220.- Ft 460.- Ft 510.- Ft

 

A termék(ek) árát + a postaköltséget átutalással, vagy pénztári befizetéssel (Rőczei Norbert, CIB Bank, 10700055-57101028-51100005) teljesíthetik. Egyszerre több termék is rendelhető, ám ez esetben a postaköltség felől kérem érdeklődjön a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen. Az átutalás közlemény rovatába kérjük, tüntesse fel felhasználónevét, a megvásárolt termék azonosítóját, szükség szerint méretét, és darabszámát (pl.: gipszjakab-gall-XL-2db, matr-2db). Terveink szerint havonta egy alkalommal, a hónap első szerdáján postázunk (szükség szerint sűritjük!).

Hálás köszönettel: a Gázzal megyek csapata

Share
 
KUPON akció március 31-ig!
 

A KUPON programban résztvevő műhelyek köre tovább bővült. A műhelyek által kínált, a teljes átalakítási árra vonatkozó 3-5%-os kedvezmény kihasználása, esetenként már 10.000 Ft körüli megtakarítást jelent! Ráadásul március 31-ig, minden 5. KUPON mellé egy logózott Gázzal megyek pólót adunk ajándékba.

A KUPON programban résztvevő műhelyek és kedvezményeik:

  Észak-Magyarország     Közép-Magyarország
5% 5R Autógáz Center - Gyöngyös   5% Eco-Jet Kft. - Bp., XVI. ker
5% Birincsik Autószerviz - Eger   3% Flopex Autójavító - Bp., XVII. ker
      5% Gázautó Centrum Kft.- Bp., XXIII. ker
  Közép-Dunántúl   5-10% Kontor Gázautó Kft. - Bp., XIII. ker
3-5% TESSO Bt. - Székesfehérvár      
        Dél-Alföld
  Dél-Dunántúl   5% Bácsgépker Autógáz - Jánoshalma
5-10% GÁZAUTÓ HUNGÁRIA Kft. - Szekszárd   5-10% H-MAXX Kft. - Hódmezővásárhely
5% Kosaras Autógáz Szerviz Kft. - Tolna   5% Molnár autógáz - Páhi
5% Törő Gázautó szerviz - Kaposvár   5% Szappanos autógáz - Tass

 

Természetesen jó szívvel ajánljuk az adatbázisunkban megtalálható további műhelyeket is.
Köszönettel: a Gázzal megyek csapata
 

Frissítés: 2012. április 1.:
Lezárult KUPON akciónk, mely során 5 db ajándékpóló talált gazdára:
- matthewker
- kertiati
- capatak
- poker100
- Flórián81


KUPONOKAT természetesen a jövőben is vásárolhatnak, melyek beváltásával az átalakítások során nagyságrendileg 1 tanknyi LPG-re valót takaríthatnak meg!

Share
 
Kommentelhető átalakító műhely oldalak
 

Kedves Felhasználóink!

Egy újabb lépéssel próbálunk segíteni jelenlegi és majdani gázautós társainknak. Mától kommentekkel tudják színesebbé tenni az átalakító műhelyek adatbázisát. Reméljük, sok-sok hozzászólás érkezik, mert bizonyára bőven akad tapasztalat majd minden kedves gázautós társunk tarsolyában, talán nem is egy műhellyel kapcsolatban.

Köszönettel: a Gázzal megyek csapata

Share
 
Új funkció - gázautó-értékelés
 

Új funkció! 2011. október 30-tól éles a gázautó-értékelés menüpont. A rendszerrel kapcsolatos észrevételeiket fórumunkon és Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címünkön is várjuk. Értékelés készítéséhez be kell jelentkezniük.

Share