Gazzal megyek

Üzenet

Üzenet
  • Jelentkezzen be a főoldalon, vagy hozzon létre felhasználói fiókot.
Felhasználói regisztráció
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Felhasználói adatok
Kiegészítő adatok
Év
Hónap
Napok
férfi
Gázos (kettős, vagy vegyes üzemű) jármű adatai (1)
Benzines jármű adatai (1)
Írd be amit a képen látsz
Refresh Image

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tudnivalókat, mielőtt a gazzalmegyek.hu oldalt meglátogatja!

A gazzalmegyek.hu általános felhasználási feltételei (jogi nyilatkozat).

 

Általános rendelkezések

Azzal, hogy regisztrál a gazzalmegyek.hu portálra, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket és egy úttal nyilatkozik, hogy betöltötte 13. életévét.

A gazzalmegyek.hu portál (üzemeltető neve: Rőczei Norbert – EV, adószám: 63146365-3-22; elérhetősége: roczei@gazzalmegyek.hu) elsődleges célja a teljes magyar gázautós társadalom összefogása és támogatása egy internetes portál segítségével.

Rőczei Norbert a gazzalmegyek.hu weboldal bármely részének másolásával, terjesztésével, a benne megjelent adatok elektronikus tárolásával és feldolgozásával kapcsolatos minden jogot fenntart.

A gazzalmegyek.hu weboldalon megjelenő minden szerzői mű (videó, kép-fotó, hang, táblázat, grafika, cikk és szöveges tartalom), illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak, azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag Rőczei Norbert kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével tehető hozzáférhetővé, illetve másolható a nyilvánosság számára a sajtóban. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36.§ (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

A Felhasználó (a portál látogatója és/vagy regisztrált felhasználója) elismeri, hogy az üzemeltető tulajdona minden olyan jog, amely az üzemeltető és a gazzalmegyek.hu portál fogalmakhoz, logókhoz és emblémákhoz, valamint az azokhoz fonetikai vagy vizuális szempontból hasonlító emblémákhoz, fogalmakhoz kötődnek. A Felhasználó a fenti védjegyeket, illetve azokhoz hasonló védjegyeket, mint sajátja nem használhatja, sem pedig nem említheti azokat negatív összefüggésben.

A gazzalmegyek.hu portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a gazzalmegyek.hu felelősséget nem vállal. A gazzalmegyek.hu portálon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag a Felhasználó felelősségére és kockázatára történik. Rőczei Norbert mindent megtett annak érdekében, hogy az internetes weboldalán (gazzalmegyek.hu) közölt és szereplő valamennyi információ szakszerű, pontos és precíz, továbbá érthető legyen annak feltöltése időpontjában, továbbá azon túl folyamatosan. Mindezek ellenére Rőczei Norbert, mint a weblapot üzemeltető kizárólagos jogtulajdonos sem kifejezetten, sem pedig ráutaló módon nem vállal szavatosságot a weboldalon található információkért.

 

Felhasználói magatartás

A Felhasználó köteles a szolgáltatást rendeltetésszerűen használni, más Felhasználókkal szemben tiszteletteljesen viselkedni, tartózkodni a nem valós adatok megadásától, más Felhasználókra nézve sértő tartalmaktól, megjegyzésektől. Ezen feltételek elfogadásával beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást nem használja más Felhasználók zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre, az emberi méltóság és az egyenlőség alkotmányos elvének megsértésére vagy más módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogainak megsértésére. A gazzalmegyek.hu fenntartja a jogot, hogy törölje vagy korlátozza azokat a Felhasználókat, akik ezeket a feltételeket megsértik.

 

Tartalom

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa feltöltött tartalmak publikusak, azokat a gazzalmegyek.hu portál bármely Felhasználója megtekintheti a portál oldalain. A portál oldalainak tekintjük a különböző menüpontok alatt elérhető alkalmazás-oldalakat.

A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az általa feltöltött tartalmak vonatkozásában az üzemeltető azok többszörözésére és nyilvánossághoz való közvetítésére felhasználási jogot szerezzen.

 

Szerzői jogok

A Felhasználó ezúton kijelenti és szavatolja, hogy amennyiben a gazzalmegyek.hu alkalmazás használata során az bármilyen jellegű szerzői jogvédelem alatt álló tartalmat hozzáférhetővé tesz, ezen adatok tekintetében a felhasználási jogokkal rendelkezik.

 

A feltölthető tartalomra vonatkozó rendelkezések

A feltöltött tartalom nem sértheti más szerzői és jó hírnévhez való jogait. Nem lehet olyan, ami faji, nemzetiségi, vallási, kisebbségi, nemi vagy politikai ellentéteket szít, illetve súlyos vagy széleskörű ellenállást vált ki, nem lehet mások szexuális hovatartozását sértő, gyalázó, nem lehet pornográf tartalmú vagy mások erkölcsi méltóságát sértő, nem bátoríthat egészségre ártalmas anyagok használatára. Nem tartalmazhat bűncselekményre felbujtást, nem tartalmazhat jogosulatlan vagy tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat, vagy üzleti titkokat, illetve nem ütközhet egyéb jogszabály rendelkezéseibe. A gazzalmegyek.hu jogosult bármikor egyedüli tetszés szerint a Felhasználók egyes cikkeit/hozzászólásait vagy azok részeit törölni.

 

A felhasználási feltételek módosításának joga

A gazzalmegyek.hu fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

 

Nemzetközi használat

Az internet globális természetéből fakadóan Ön hozzájárul ahhoz, hogy az interneten minden, a felhasználói magatartásra és elfogadható tartalomra vonatkozó helyi szabályt betart. Ön tudomásul veszi azt, hogy minden személyes adatot, információt és felhasználó által létrehozott tartalmat Magyarország területén, az Európai Unióban kontrollálnak, dolgoznak fel és tárolnak.

 

Adatvédelmi szabályozás

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a regisztráció során a rendszer automatikusan rögzíti az azonosításához szükséges személyes adatokat (családnév, keresztnév, felhasználónév, e-mail cím, stb.). A portál üzemeltetője biztosítja, hogy a maximális elvárható védelemmel kezeli az adatokat. Azokat tovább nem adja, és csak a gazzalmegyek.hu rendszerén belül kezeli és használja, amennyiben erre nézve nem áll fenn törvényileg vagy hatóságilag elrendelt kötelezettség, vagy a továbbadás nem bizonyítási célokra szükséges. A gazzalmegyek.hu vagy a Felhasználó általi felmondás esetén a felhasználó regisztrációja visszavonásra kerül. A Felhasználóról tárolt összes adatot a felmondás beérkezése után egy hónapon belül törlik a gazzalmegyek.hu portálról, kivéve, ha a tárolása nem a fennálló jogviszonyok teljesítéséhez és lebonyolításához, vagy bizonyítási célokra szükséges.

 

Az oldal szolgáltatásainak módosítása vagy megszüntetése

A gazzalmegyek.hu fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatásokat és az oldal URL-jét tetszése szerint bármikor és az indokok megadása nélkül megváltoztassa vagy teljesen megszüntesse. Ebből a felhasználónak semmilyen igénye nem keletkezik gazzalmegyek.hu portállal szemben.

 

Hírlevél

Regisztrációjával automatikusan hozzájárul, hogy a későbbiekben hírlevelek formájában információkat küldjünk Önnek akcióinkról, újdonságainkról, híreinkről. A hírlevelekről való leiratkozást minden egyes hírlevélben biztosítjuk, de ettől eltérő módon, az info@gazzalmegyek.hu címre történő levél küldésével is megteheti. 

 

Felhívjuk figyelmét, hogy Rőczei Norbert (gazzalmegyek.hu) fentiekben részletezett feltételeitől eltérően és/vagy azokat sértően használt szerzői jogok, polgárjogi és büntetőjogi következményeket vonnak maguk után.

Rőczei Norbert minden tudomására jutott jogsértéssel szemben következetesen és haladéktalanul fellép.

 

Tisztelettel:
Rőczei Norbert


Elolvastam és egyetértek vele.